Előfizetői tartalom

Elárulta a sztárközgazdász, mi kell ahhoz, hogy Magyarország utolérje Ausztriát

Magyarország jó úton halad, hogy felzárkózzon Nyugat-Európához, viszont politikai és gazdasági döntéshozóinknak óvatosan kell mozogniuk, hogy a túlhevülést elkerülje a gazdaság - véli Ludovic Subran, az Euler Hermes és az Allianz globális kutatási vezetője. Miután nagy sikerű előadást tartott a Portfolio Business and Finance konferenciáján, a szakember exkluzív interjúban mondta el, hogy nem aggódik a kínai-amerikai kereskedelmi háború hatásai miatt, viszont a túlzott vállalati eladósodottság miatt igen.

A konferenciánkról készült tudósítást itt érheti el:Kapcsolódó cikkünk2018.11.08Megvan az év magyar pénzügyi vezetőjePortfolio: Egyre több jel mutat arra, hogy a globális gazdaság növekedése lassul. Ön szerint milyenek a világ növekedési kilátásai? Ludovic Subran: Szerintem 2017 egy nagyon különleges év volt, mivel a legtöbb ország gazdasága növekedett. 2018-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés