Előfizetői tartalom

Éppen most ír történelmet az USA, de ennek fájdalmas vége lehet

Portfolio
Már 10 éve, vagyis 120 hónapja folyamatosan növekszik az Egyesült Államok gazdasága, ezzel ugyanolyan hosszúvá vált a növekedési periódus, mint 1991 és 2001 között. Júliusban pedig a mostani válik a leghosszabb növekedési időszakká az USA történetében a II. világháború óta. Az, hogy az amerikai gazdaság miként teljesít, az egész világ számára nagyon fontos, elég csak a 2008-as válságra gondolni.

Történelmi pillanathoz érkezett az Egyesült Államok, ugyanis idén júniusban már olyan hosszú növekedési periódust tudhat maga mögött, mint az eddigi leghosszabb bővülési időszak. Miután garantálható, hogy a második negyedévben sem esett vissza az USA gazdasága, így kijelenthető, hogy a mostani válik a leghosszabb növekedési időszakká a következő hónapban. Az '50-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés