FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Erdogan visszavág: amerikai miniszterek ellen hozott szankciókat

MTI
Recep Tayyip Erdogan török elnök szombaton elrendelte Jeff Sessions amerikai igazságügyi és Ryan Zinke belügyminiszter törökországi javainak befagyasztását, válaszul a korábbi washingtoni szankciókra. Mindez azzal együtt történt, hogy tegnap megállapodott a két ország külügyminisztere a kialakult feszült helyzet rendezéséről.

Kapcsolódó cikkünk2018.08.03Amerika és Törökország megállapodott a viszályuk megoldásárólEddig türelmesek voltunk - hangsúlyozta Erdogan. "Azonban elrendelem: fagyasszuk be az amerikai igazságügyi és a belügyminiszter javait, ha vannak nekik ilyenek" - mondta Ankarából sugárzott televíziós beszédében az elnök. "Nem akarunk részt venni egy vesztes-vesztes játszmában"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés