Előfizetői tartalom

Három forradalmi javaslattal rukkolt elő Varga Mihály

Portfolio
Csütörtök délelőtt harmadik alkalommal ülésezett a Nemzeti Versenyképességi Tanács, melyet követően Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Dale A. Martin, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnöke, a tanács két tagja tartott sajtótájékoztatót. A miniszter tájékoztatása szerint ezúttal a digitalizációról tárgyalt a testület és három javaslat merült fel.

Varga Mihály kérdésekre is válaszolt, erről két külön cikkünkben számoltunk be:Kapcsolódó cikkünk2017.04.20Varga Mihály elárult két adócsökkentést 2018-ról2017.04.20Varga megerősítette: nem szívatják meg a kisker multikatMegvannak az első jogszabályokÖrömmel mondhatom Önöknek, hogy az első hat témakörből lényegében 5 területen sikerült olyan jogszabály-módosításokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés