FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Heteken belül eltávolítják Merkelt?

Portfolio
A Kereszténydemokrata Párt élén Angela Merkel utóda Annegret Kramp-Karrenbauer lett tavaly, aki most azt tervezi, hogy az EP-választás után a kancellári posztról is lemondatja a politikust - tudta meg a Bloomberg két forrásból. Sőt, június elejére már össze is hívta a párt kongresszusát, hogy megpróbálja lemondásra bírni Merkelt.

Tavaly jelentette be Angela Merkel, hogy visszavonul a politikától, de még kitölti jelenlegi kancellári mandátumát 2021-ig. A kereszténydemokrata Párt élére azonban már megválasztották az utódát. Azt az utódot, aki most állítólag mindent megtesz, hogy lemondassa a kormányfőt. A párt várhatóan veszít majd erejéből a jövő heti EP-választáson, ami jó indok lehet Kramp-Karrenbauer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés