Előfizetői tartalom

Itt az oroszok válaszcsapása! Ez fájhat majd Amerikának is (2.)

Portfolio
Számos fontos amerikai termék és szolgáltatás importjának betiltásáról született törvényjavaslat az orosz parlamentben és egyéb megtorló lépéseket is terveznek, válaszul az amerikaiak által múlt héten életbe léptetett szankciókra - jelezte ma délelőtt az orosz alsóház vezetője. A törvényszöveget jövő héten vitatják majd meg. Közben a két nagyhatalom Szíria miatt is egymásnak feszül: az Egyesült Államok elnöke még tegnap is azt mondta, hogy bármikor indíthatja a rakétacsapást Szíriára a polgári lakosság elleni hétvégi vegyifegyvertámadás miatt, Oroszország ENSZ-nagykövete pedig nem zárta ki a két nagyhatalom közötti közvetlen háborút sem.

13:50 Az első híradásokban szereplőnél is jóval szigorúbbnak tűnik az orosz válaszlépés, mert egyrészt nemcsak konkrétan amerikai termékekre és szolgáltatásokra vonatkozna, hanem az Oroszország elleni szankciókat támogató országokra is, másrészt a szellemi jogvédelem semmibe vételén keresztül akarja megteremteni az orosz piac ellátását az orosz kormány. A kínaiakkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés