Előfizetői tartalom

Jövőre megoldódhat az ukrán konfliktus az oroszok szerint

MTI
|
Portfolio
A következő évben valós esély van az ukrán válság megoldására - jelentette ki hétfőn Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Közben a Nemzetközi Valutaalap ma délelőtt azt jelentette be, hogy az ortodox karácsony után rögtön, január 8-án érkezik Kijevbe a szakértői küldöttsége, hogy a több hétig tartó tárgyalásokon egyeztessék a fennálló hitelprogram haladását.

Kapcsolódó cikkünk2014.12.15Pénzügyi mentőcsomagot kér Ukrajna2014.12.23Csődbe mehet UkrajnaEddig az IMF 4,6 milliárd dollárt folyósított az áprilisban jóváhagyott 17 milliárd dolláros keretből, de Ukrajna nemcsak az ebből való folyósításra van rászorulva, hanem egy új hitelcsomagot is szeretne megkapni. Ennek esélyéről azonban nem szól a mai IMF-közlemény. Szergej...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés