Előfizetői tartalom

Két héten belül távozik Budapestről az amerikai nagykövet

Portfolio
"Január 20-án, amerikai nagyköveti megbízatásom végeztével, elutazom Budapestről" - ezt közölte pénteken délelőtt az amerikai nagykövetség Facebook oldalán Colleen Bell nagykövet. Még ezt megelőzően csütörtök este a The New York Times azt írta, hogy számos politikai kinevezett tengerentúli nagykövetet visszahívnak még Donald Trump január 20-i beiktatása előtt.

Fontos hírt szeretnék ma megosztani veletek. Január 20-án, amerikai nagyköveti megbízatásom végeztével, elutazom Budapestről. Köszönöm, Magyarország, az irántam és családom iránt tanúsított kedvességet és barátságot. Hiányozni fog az itteni munkám, de tovább dolgozom majd az országaink közötti kapcsolatok erősítésén. A következő pár hétben formálisan és informálisan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés