Előfizetői tartalom

Kiakadtak a brutális áremeléseken - Forradalom szélén a magyarok kedvelt turistaparadicsoma

Portfolio
A héten komoly tüntetések kezdődtek Tunéziában, miután a kormány az év elején a legtöbb népszerű termék árát és adóját megemelte, hogy ezzel szedje rendbe a költségvetést. A lépésekben az IMF kérései is szerepet játszottak, az emberek szerint viszont itt az idő, hogy távozzon a vezetés, mely az Arab tavasz után elsőként került hatalomra.

Újabb lőporoshordó robbant felKomoly tömegtüntetések jellemezték a héten a tunéziai városok utcáit, a helyi rendőrségnek könnygázzal kellett oszlatnia a feldühödött embereket és több mint háromszáz résztvevőt le is tartóztattak. A CNN híre szerint legalább egy halottja is van a tüntetéseknek, melyek múlt vasárnap kezdődtek, amikor az emberek elkezdtek tiltakozni az ország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés