Előfizetői tartalom

Könnygáz és vízágyú: berobbant a külföldi címlapokra Magyarország

Portfolio
Szinte nem létezik komolyan vehető nyugati hírportál, amely ne az első helyek valamelyikén számolna be a menekültügy legfrissebb magyarországi fejleményeiről. Két fontos magyar hír uralja a címlapokat: a szerb-magyar határon kibontakozott fizikai agresszió és Orbán Viktor bejelentése a horvát határ egyes pontjain építendő kerítésről.

Nem csak az európai sajtó követi szorosan a magyarországi eseményeket: az amerikai The New York Times címlapján a legfontosabb helyek egyikén számolnak be a magyar rohamremdőrségről, a rendőrség és a menekültek összetűzéséről.Nem sokáig kell keresni a Financial Times honlapján sem a témát: itt is a határmenti összetűzésről emlékeznek meg elsőként, majd utalnak arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés