FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Lázár elnézést kér Tarlóstól és a fővárostól

MTI
|
Portfolio
Az M3-as metróvonal felújításához kapcsolódó buszos közbeszerzés témájában pontatlanul fogalmazott a tegnapi Kormányinfón Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője, ezért ma este elnézést kérő közleményt adott ki az MTI-n keresztül. A közleményt megelőzően ma Tarlós István főpolgármester kemény üzeneteket fogalmazott meg a sajtótájékoztatóján. A kommunikációs adok-kapok lényege, hogy még jópár hónapig nem tudjuk a buszbeszerzési közbeszerzés eredményét és így a munkálatok a jövő év eleje előtt biztosan nem tudnak elindulni.

Amint pénteken kora délután beszámoltunk róla, Tarlós István főpolgármester azt közölte sajtótájékoztatóján: a főváros a továbbiakban nem tud felelősséget vállalni a 3-as metróvonal felújításának esetleges csúszása miatt és Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordul, mert állítása szerint "a kialakult helyzet és a kommunikáció tarthatatlan". Az MTI összefoglalója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés