FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Már csak a forint áll Orbán Viktor nagy álmának útjában

Számításaink szerint az első féléves növekedési adatok és költségvetési folyamatok alapján van arra esély, hogy még a gyengébb forintárfolyam mellett is csökkenhet az adósságrátánk tavaly év végéhez képest. Ráadásul vannak még eszközök a kormány kezében, hogy az év végén kicsit gatyába rázza az adósságot. Ugyanakkor az is biztosnak tűnik, hogy 2018 nem a jelentős adósságcsökkentés éve lesz.

Hogy áll most az adósságunk?Az év végéhez közeledve egyre forróbb téma az adósságráta kérdése, hiszen néhány évvel ezelőtt a kormányfő egyértelműen felvállalta, hogy a legfontosabb harcot az adósság ellen vívja Magyarország. A kérdés az illetékeseket is foglalkoztathatja, hiszen hétfőn Barcza György, az ÁKK vezérigazgatója beszélt arról, hogy elegendő puffert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés