Előfizetői tartalom

Meghökkentő vallomást tett az FBI bukott vezére az orosz beavatkozásról

Portfolio
Az FBI volt vezetője, James Comey ma tett vallomást a kongresszus előtt, amelyben elmondta, hogy szerinte az oroszok befolyásolni próbálták az amerikai választásokat, viszont végül egy szavazatot sem változtattak meg. Elmondta, hogy míg Trump volt nemzetbiztonsági tanácsadója ellen bűnügyi vizsgálatot kezdett az FBI, magát az elnököt nem vizsgálták. A volt vezető beszélt Clinton email ügyeiről is, illetve arról, hogy szerinte Trump hazudik róla és szándékosan igyekszik besározni a jó hírnevét.

Lezárult az FBI volt igazgatójának, James Comeynak a kongresszusi meghallgatása. A volt vezető feljegyezte a Donald Trump elnökkel folytatott találkozóit és ezek alapján állította össze vallomását. Fontosabb kijelentései a következők voltak: A várakozások ellenére nem vádolta meg Donald Trumpot azzal, hogy szándékosan akadályozta az FBI Michael Flynn orosz kapcsolatait célzó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés