Előfizetői tartalom

Megszerezte Észak-Korea a legfrissebb amerikai háborús terveket

Portfolio
235 gigabájtnyi, nagyrészt titkosított katonai dokumentumot szereztek meg észak-koreai hackerek Dél-Koreától - ismerte el Szöul. Kim Dzsongun emberei megszerezték többek közt az Egyesült Államok és Dél-Korea hadműveleti terveit is, melyben részletesen leírják, hogy győznék le Phenjant, ha háborúra kerülne sor Észak-Koreával.

A dél-koreai demokrata párt egy képviselője tájékoztatta ma a sajtót arról, hogy tavaly szeptemberben észak-koreai hackerek feltörtek egy védelmi adatközpontot és ellopták többek közt az 5015-ös műveleti tervet is, melyben azt részletezik, hogy győznék le Észak-Koreát, ha háborúra kerülne sor. A tervek közt szerepel egy rakás precíziós támadás is, amely kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés