Gazdaság

Mi lesz a magyar gazdasággal, az ingatlanárakkal és a forinttal? - Csütörtökön Debrecenben kiderül

Portfolio
Hogyan néz ki a magyar gazdaság és az ingatlanárak pályája a következő években és hogyan alakulhat a forint árfolyama? Hogyan lehet áthidalni Debrecen térségének munkaerőhiányából és a lendületes béremelkedéséből adódó feszültségeket és hogyan érdemes ezzel párhuzamosan a vállalatok működési hatékonyságának javítására fókuszálni? Hogyan tudnak ezekben a kihívásokban segíteni a Növekedési Hitelprogram forrásai és a Modern Vállalkozások Program megoldásai? Ezekre a kérdésekre biztosan választ kap, ha ellátogat vidéki konferenciasorozatunk következő állomásaira, elsőként április 4-én Debrecenbe, majd május 14-én Szegedre és május 16-án Kecskemétre.
Az ország gazdasági vérkeringésében nagyon fontos szerepet játszanak a nagyvárosok, a vidék gazdasági és innovációs centrumai, ezért a Portfolio 2010 óta rendszeresen látogat el ezekbe az erőcentrumokba is gazdasági konferenciasorozata keretében. Célunk 2019-ben is változatlan: ezeken a fórumokon is színvonalas, aktuális gazdasági és pénzügyi információkkal segítsük a helyi vállalatokat a megalapozott üzleti döntéshozatalban, ezáltal versenyképességük növelésében.

A 2019 tavaszán megrendezésre kerülő félnapos ingyenes konferenciáinkon a Portfolio elemzőinek makrogazdasági és ingatlanpiaci előadásai mellett kiemelt hangsúlyt kap két téma: a vállalatok versenyképesség javítása, illetve a fokozott munkaerőhiányból és béremelkedésből adódó feszültségek együttes kezelési lehetőségei. Ennek jegyében vállalatfinanszírozással, digitalizációs szolgáltatásokkal, valamint munkaerőpiaci kihívásokkal foglalkozó szakértők segítségével adunk gyors és aktuális áttekintést a kis- és közepes vállalatok, gazdasági szervezetek, önkormányzati cégek (projekt)vezetői számára az egyes szakterületek helyzetéről és kilátásairól.

Jöjjön tehát el vidéki Gazdasági Fórumainkra, ahol az adott térség aktuális helyzetét és a megoldási irányokat is átbeszéljük! Kérjük, regisztráljon az egyes események oldalán az alábbi linkek valamelyikére kattintva:


Az első, győri konferenciánkról szóló összefoglalónk itt olvasható:Cikkünk saját szolgáltatás támogatását szolgálja.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
GettyImages-682575083