Előfizetői tartalom

Most kiderül, hogy kitart-e a magyar bérrobbanás

Portfolio
Lassan megint felpörögnek az események, jönnek majd az első negyedéves GDP-adatok, melyeknek sorát Kína nyitja meg a héten. Emellett továbbra is az amerikai-orosz üzengetés és amerikai-kínai kereskedelmi háború befolyásolhatja a befektetők hangulatát. Itthon viszont csend lesz, semmilyen érdemi információ nem jelenik meg.

Unalmasan indul a hét, a nemzetközi színtéren csak az amerikai kiskereskedelmi adatra lesz érdemes figyelni hétfőn, itthon viszont még ennyi izgalomban sem lesz részünk.Magyarországon kedden sem rágjuk le a körmünket az izgalomtól, csak az ÁKK szokásos dkj-aukcióját lehet kiemelni. Hajnalban érkezik viszont a kínai GDP-adat, ami az első lesz a sorban, ezzel elindítja a következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés