Előfizetői tartalom

"Szánalmasan kevés" a béremelés - Reagált a szakszervezet a BKV ajánlatára

Portfolio
Felháborítóan kevésnek tartja a BKV-nál tervezett 5 százalékos béremelést az Egységes Közlekedési Szakszervezet - reagált az EKSZ elnöke a sajtóban megjelent vérlázítóan alacsony mértékre. Naszályi Gábor a közlemény szerint emlékeztet: a vezérigazgató tavaly ősszel azt ígérte, idén január végére megállapodnak, ám mostanáig még csak ajánlatot sem tett a béremelés mértékére.

Ötszázalékos béremelés szánalmasan kevés lenne, s nemhogy emelést, de még bérrendezést sem eredményezne a BKV-nál- írta közleményében az EKSZ, miután a szakszervezet elnöke is a kiszivárogtatott, a sajtóban megjelent hírből értesült a szerinte vállalhatatlanul alacsony mértékről.Kapcsolódó cikkünk2019.02.24Reagált a BKV a várható béremelési javaslatukkal kapcsolatbanNaszályi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés