Előfizetői tartalom

Nem jött be May lemondási taktikája: szakad a font

Portfolio
Lemondásának mai belengetésével sem sikerült rávennie Theresa Maynek az Északír Unionistákat (DUP) és a keményvonalas Brexit-párti tábor (ERG) nagy részét arra, hogy harmadik nekifutásra már támogassák a kilépési megállapodást és így végre összejöjjön a londoni alsóházban a többség - derül ki szerda esti hírekből. Ez így növeli a megállapodás nélküli brit kizuhanás esélyét az EU-ból, erre pedig a font azonnal szakadni kezdett. Közben nagy többséggel jóváhagyta a parlament a Brexit halasztását.

Kapcsolódó cikkünk2019.03.27Itt a bejelentés: kész lemondani Theresa May!Percekkel ezelőtt közölte Arlene Foster, a DUP vezetője, hogy továbbra sem tudja támogatni a May által összehozott kilépési megállapodást, mert annak tartalékmegoldása sértené az északír szuverenitást, pontosabban az Egyesült Királysággal való szabályozói egység sérthetetlenségének elvét. Mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés