Előfizetői tartalom

Nem örülnek a kiskereskedelmi dolgozók, a sztrájk is felmerült

Portfolio
Nem mindenki örül a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvény visszavonásának, a munkavállalók egy részét például rosszul érinti. Bubenkó Csaba, a vasárnapi boltzár mellett mindvégig kiálló Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke az Indexnek elmondta: felmerült, hogy sztrájkkal vagy demonstrációval tüntessenek a lépés ellen.

A KDFSZ megdöbbenéssel áll a helyzet előtt, hogy a kormány visszavonná a vasárnapi zárvatartást. Bubenkó elmondta, hogy a KDFSZ számára elfogadhatatlan, ha a 2015. március 15. előtti helyzetet állítaná vissza a kormány. Bubenkó azt is szomorúnak tartja, hogy a szakszervezet semmilyen előzetes tájékoztatást nem kapott a kormány tervéről.A szavam is elakadt, mindenre számítottam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés