FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Nem tanultunk 2008-ból, nyakunkon a következő válság - Pedig csak 3 problémát kellene megoldani

Portfolio
A globális pénzügyi rendszer biztonságosabb lett az egész világot megrengető 2008-as gazdasági válság óta, azonban sok dologban nem tanultak a leckéből a döntéshozók a krízis nyomán, ezért félő, hogy ugyanabba a hibába esünk bele a következő válság idején, mint 10 évvel ezelőtt - foglalja össze az elmúlt 10 év tanulságait az Economist vezércikke.

Amikor a történészek visszatekintenek majd a 21. század hajnalára, két olyan eseményt fognak emlegetni, amelyek alapjaiban rengették meg és térítették új irányba az addig ismert világot. Az egyik a 2001. szeptember 11-i terrortámadás, a másik pedig a 2008-as pénzügyi válság. Előbbi azóta is dúló háborúkhoz vezetett, utóbbinak pedig olyan gazdasági és politikai következményei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés