FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Nincs megegyezés Trump vámjáról

MTI
Mexikó és az Egyesült Államok egyelőre nem tudott megállapodni abban, hogy előbbi kellő mértékben visszaszorítja az amerikai határra érkező illegális bevándorlók számát, és ebben az esetben Donald Trump amerikai elnök eláll attól a tervétől, hogy június 10-étől ötszázalékos vámot vet ki minden mexikói árura. A Washingtonban zajló kétoldalú tárgyalások csütörtökön folytatódnak - közölte mindkét fél.

Az Írországban tartózkodó amerikai elnök a Twitteren azt írta: történt előrelépés a tárgyalásokon, de "messze nem elegendő". Marcelo Ebrard mexikói külügyminiszter - aki Mike Pence alelnökkel és Mike Pompeo külügyminiszterrel tárgyalt - azt közölte: az Egyesült Államok szemmel láthatóan közelebb akarja hozni a két fél álláspontját egymáshoz, és ő optimista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés