Előfizetői tartalom

Orbán bemondta az új célt: magyar embernek magyar főnököt!

Portfolio
Két helyszínen több mint hatmilliárd forintos újabb beruházást valósít meg Magyarországon a Rosenberger Magyarország Kft - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a cégcsoport nyírbátori gyárának átadásán. A kormányfő szerint a német gazdaság szolgál jelenleg példaként Magyarország számára, háromból két magyarnak hazai cégnél kellene dolgoznia.

Autóipari és telekommunikációs csatlakozókat és kábeleket fognak készíteni abban a gyárban, melyet hétfőn adtak át Nyírbátorban. A Rosenberger-csoport beruházása 3,1 milliárd forintból 400 embernek ad majd munkát - emelte ki Peter Rosenberg tulajdonos. A gyárátadón Orbán Viktor egyben bejelentette a Rosenberger következő beruházását: Jászárokszálláson és Nyírbátorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés