Előfizetői tartalom

Orbán elárulta, min dolgoznak

Portfolio
Tizenhetedik szokásos évértékelő beszédét tartotta péntek délután Orbán Viktor a Várbazárban, ami szerinte akár a kormányzás szimbóluma is lehetne. "Ami csak pusztult és romosodott, az most már régi fényében tündököl" - mondta a felújított Várbazárról. Beszédében megvédte a jelenlegi magyar külpolitikát, elsorolta a magyar modell jellemzőit, köszönetet mondott Matolcsy György jegybankelnöknek és vázolta a jövőbeli terveket.

A miniszterelnök szerint Európa menthetetlenül hátrébb csúszik a versenyfutásban. Megvédte a jelenlegi külpolitikát, szerinte kezdeményező kell legyen a külpolitika és a sikeres gazdaság miatt most ezt megtehetjük. Már külföldön is kezdik elismerni a magyar sikereket szerinte, a forintosítással egyszerre mentették meg a devizahiteleseket és a bankszektort, meglátása szerint. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés