Előfizetői tartalom

"Őrizzétek meg a hidegvéreteket" - kéri May a Brexit döntő csatája előtt

MTI
|
Portfolio
"Döntő szakaszukban" járnak a Brexit-megállapodás északír-ír tartalékmegoldásával kapcsolatos tárgyalások és a jelenlegi helyzetben "mindenkinek meg kell őriznie higgadtságát", mert időre van még szükség a Brüsszellel folytatott egyeztetéseken - lényegében ezt kérte a mai brit alsóházi felszólalása során Theresa May kormányfő a képviselőktől. Ez alig burkolt jelzés arra, hogy valójában taktikai-pszichológiai játékot űz az Európai Bizottsággal, hogy hátha enged valamiben az utolsó pillanatban a brüsszeli testület és addig is arra kéri a képviselőket, hogy ne korlátozzák be a manőverezési képességét az e heti módosító indítványokkal. Ennek hátteréről bővebben:

Kapcsolódó cikkünk2019.02.11Brexit: megmutatták Maynek a kivezető utat, de ő nem ezt választottaHárom irányt vázolt MayA konzervatív párti brit miniszterelnök kedden tájékoztatta az alsóház képviselőit a tárgyalási folyamat eddigi menetéről, higgadtságra intve a képviselőket. Elmondta: a minap Brüsszelben tárgyalt Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés