Előfizetői tartalom

Péntek hajnalban aggódhatunk a britek sorsáért

Portfolio
Lassan szinte mindenki a csütörtöki brit népszavazás kimenetelét és lehetséges következményeit találgatja, ezért most érdemes egy pillantást vetni arra, pontosan hogyan zajlik majd a voksolás menete. Aki élőben szeretne aggódni Nagy-Britannia uniós tagságáért, annak pénteken hajnalban kell kelnie, reggelre várhatóan megszületik majd a végeredmény.

Nem ez az első Brexit-népszavazásKevés szó esik róla, de Nagy-Britannia választópolgárai nem most először döntenek majd az EU-tól való elszakadásról: 1975-ben a szavazók 67%-a támogatta, hogy az ország maradjon az Európai Gazdasági Közösség része. Az előzetes közvélemény-kutatások alapján most ennél szorosabb eredményre lehet számítani, hiszen a legfrissebb felmérések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés