Előfizetői tartalom

Szép csendben bejelentették Magyarország történetének egyik legnagyobb beruházását

MTI
|
Portfolio
A debreceni BMW-beruházás összegéhez mérhető, 1 milliárd eurós beruházást tervez a német FAKT AG Hegyeshalom és Bezenye határában, amellyel Közép-Európa legkorszerűbb kertészeti termelési, feldolgozási és logisztikai központja épül meg - jelentette be kedd délután Nagy István agrárminiszter Mosonmagyaróváron. Arról, hogy ez mezőgazdasági szempontból mekkora beruházás, ebben a külön Agrárszektoros cikkünkben írtunk.

A tárcavezető mérföldkőnek nevezte a beruházást, mert a 330 hektáron megvalósuló fejlesztéssel az Agrárminisztérium azon céljai valósulnak meg, hogy versenyképessé váljon a magyar mezőgazdaság és széles körben elterjedt legyen a precíziós technológia.Ez a beruházás az elmúlt évtizedek legnagyobb és legkomplexebb hazai agrár- és élelmiszeripari beruházása- hangsúlyozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés