Előfizetői tartalom

Szokatlan kijelentés Orbán Viktortól

MTI
|
Portfolio
Évértékelő nagyinterjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Időknek. Ebben a kormányfő beszélt Európa jövőjéről, a menekültek helyzetéről, Angela Merkel lehetőségeiről és arról is, hogy 2010 óta a magyar kormánnyal mindenki jól járt, aki munkából akar megélni. Úgy vélekedett, hogy a bevándorlók nagy többsége baloldali szavazó lesz.

Imádkozunk az eurózónáértAz Európai Uniónak sikerekre van szüksége. Ha több ügyben leszünk sikeresek, mint amennyi nézetkülönbségünk van, akkor van jövőnk - fogalmazott a lapnak. Szerinte ha a közösségnek nem sikerül kiszabadulnia a kátyúból, akkor "újra kell gombolni az európai mellényt". Az unió magja az eurózóna, nekik kellene újabb sikereket elérniük. Ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés