Előfizetői tartalom

Történelmet írt az Európai Unió, de hatalmas a szakadék az országok között

Portfolio
Történelmi csúcsra emelkedett a foglalkoztatás és a válság óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség az Európai Unióban, mint most. Az európai foglalkoztatási és szociális fejleményekről szóló jelentés szerint a kilátások alapján a következő időszakban tovább javulhat a helyzet, azonban az egyes tagállamok között továbbra is nagy különbségeket tapasztalhatunk.

Csúcson a foglalkoztatásÖt éve folyamatosan nő a foglalkoztatás az Európai Unióban és az eurózónában, amiben kiemelkedően fontos szerepet játszott, hogy a gazdasági növekedése kifejezetten erős volt. Az uniós 73,5%-os foglalkoztatási ráta rekordnak számít, ami a következő időszakban tovább emelkedhet, azonban már lassabb bővülésre kell felkészülni, mint eddig, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés