Előfizetői tartalom

Trump nem vezeti árokba a gazdaságot a világ legnagyobb hedge fundja szerint

Portfolio
Ray Dalio, a világ legnagyobb hedge fundjának, a Bridgewater Associatesnek vezetője optimista az Egyesült Államok gazdasági kilátásaival kapcsolatosan: szerinte Donald Trump intézkedései "hatalmas hatással lesznek" a világra és reméli, hogy az ingatlanmágnás egy jó csapatot rak majd össze, akik nem vezetik árokba a gazdaságot- írja a MarketWatch.

A fejlemények nagyon pozitívak. A szél afelé fúj, hogy [Trump] olyan emberekkel veszi majd körül magát [elnökként], akik jelentős hozzáértéssel rendelkeznek a gazdasági gépezet működésével kapcsolatban és értelmes számítások alapján fogják majd meghozni a döntéseiket ahhoz, hogy ne kormányozzák majd felelőtlenül és ostobán a gazdaságot egy árokba. -fogalmazott Dalio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés