Előfizetői tartalom

Új üzenetet küldött a magyar kormány Brüsszelnek

Portfolio
Nem kapott nagy figyelmet idehaza az Európai Unió pénzügyminisztereinek legutóbbi, keddi ülésének egy olyan napirendi pontja, ami Magyarország jövőjét is meghatározhatja. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pedig az eseményen felvázolta a magyar kormány határozott álláspontját az eurózóna mélyítésével kapcsolatos elképzelésekről.

Az NGM közleménye szerint az euróövezet mélyítéséről ismertették a tagállami álláspontokat az EU pénzügyminiszterei az Ecofin keddi ülésén. A decemberi euró-csúcsot követően az uniós pénzügyminiszterek első alkalommal tárgyalták az Európai Bizottság tavaly decemberi elején megjelent, a Gazdasági és Monetáris Unió további mélyítéséről szóló javaslatcsomagját....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés