Előfizetői tartalom

Varga: 1 százalékot meghaladhatja a GDP-növekedése

MTI
Varga Mihály szerint Magyarország kezd növekedési pályára állni. A nemzetgazdasági miniszter szerint az első félévben még gyengébb gazdasági növekedési ütem várható, de a második félévben várhatóan már erőteljesebben javul a gazdaság teljesítménye, így az év egészében akár az 1 százalékot is meghaladhatja a GDP növekedése.

A nemzetgazdasági miniszter ezt a kormany.hu portálnak nyilatkozta az első negyedéves GDP-adat közzététele után, hozzátéve: azok a stabilizációs lépések, amelyek az elmúlt években történtek, meghozták az eredményüket. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán közölte: a bruttó hazai termék (GDP) az első negyedévben 0,7 százalékkal nőtt a múlt év negyedik negyedévéhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés