Előfizetői tartalom

Varga Mihály az IMF-fel találkozott

Portfolio
Az Nemzetközi Valutaalap delegációja Khaled Sakr misszióvezető irányításával 2017. február 23-március 8. között folytatja le éves gazdaságpolitikai konzultációját Budapesten. Az IMF Alapokmányának IV. cikkelye alapján a Valutaalap valamennyi tagországról legalább évenkénti gyakorisággal készít gazdaságpolitikai értékelést - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium sajtóközleményében.

A találkozósorozat keretén belül a mai napon Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is fogadta a küldöttséget, hogy közösen értékeljék az utóbbi egy év magyar gazdaságpolitikai eredményeit, a 2017 2018. évekre várható makrogazdasági fejleményeket, az államháztartás általános helyzetét, valamint a világgazdasági, régiós és hazai gazdaság- és pénzügypolitikai kilátásokat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés