Előfizetői tartalom

Varga Washingtonban: nincs szükség pénzügyi segítségre

MTI
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank képviselőivel a technikai együttműködés lehetőségeiről, svájci partnerével pedig a magyar munkavállalás liberalizálásáról és az alpesi állam bankjaiban vezetett magyar számlákról kért felvilágosítás ügyéről tárgyalt Washingtonban Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki a két pénzügyi világszervezet tavaszi gyűlése alkalmából tartózkodik az amerikai fővárosban.

Varga Mihály washingtoni konzultációi során Reza Moghadammal, a valutaalap európai főosztályának igazgatójával, Tanosz Arvanitisszel, a Magyarországgal tárgyaló IMF-küldöttség vezetőjével és Johann Schneider-Ammann svájci gazdasági miniszterrel is tárgyalt. A miniszternek a magyar konvergenciaprogram beterjesztése óta először volt alkalma közvetlenül tájékoztatni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés