Előfizetői tartalom

Véget érhet az egy éve tartó háború: nagy békülés körvonalazódik az USA és Kína között?

Portfolio
Az Egyesült Államok és Kína kereskedelmi tárgyalásokban résztvevő delegációja holnap folytatja az egyeztetéseket, holott nem volt előre betervezve a szerdai ülésnap - írja a Reuters amerikai kormányzati forrásra hivatkozva. Ebből akár arra is következtethetünk, hogy mindkét fél komoly békülési szándékkal érkezett a tárgyalásra, és komoly esély van egy megállapodásra. Donald Trump szerint "nagyon jól haladnak" a tárgyalások.

A hírügynökségnek Steven Winberg, a Pekingbe érkezett amerikai küldöttség egyik tagja jelentette ki, hogy jól haladnak a hétfő óta tartó tárgyalások, az előre eltervezettel ellentétben pedig holnap folytatódnak az egyeztetések. Az amerikai kereskedelmi minisztérium szóvivője megerősítette, hogy bár nem volt előre eltervezve, valóban meghosszabbítják tárgyalásokat, holnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés