Előfizetői tartalom

Vegyes ingatlanpiaci adatok az USA-ból

Portfolio
Vegyes ingatlanpiaci adatok érkeztek az Egyesült Államokból alig néhány órával a Fed kamatmeghatározó ülésének vége előtt. A megkezdett építkezések száma a vártnál gyorsabban nőtt, új építési engedélyből viszont kevesebbet adtak, mint ahogy az elemzők várták. Évesített szinten ez 921 ezer új építkezést és 918 ezer újonnan kiadott építési engedélyt jelent.

Napok óta egyetlen dolog érdekli a piaci szereplőket: a Fed kétnapos kamatmeghatározó ülése, és az, hogy milyen döntést hoznak a jegybankárok, a frissen napvilágot látó adatok is érdemes azonban figyelni. Ma délután a kereskedelmi tárca vegyes adatokat közölt az ingatlanpiacról. A megkezdett építkezések száma a vártnál gyorsabban nőtt (883 ezerről 921 ezerre, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés