Előfizetői tartalom

Venezuela csak az illiberális országoktól fogad el segélyt

MTI
|
Portfolio
Háromszáz tonna humanitárius gyógyszersegély érkezik Venezuelába február 20-án Oroszországból - jelentette be Nicolás Maduro venezuelai elnök hétfőn az állami televízióban. Pontosabban, hogy ez mennyire segély, nagy kérdés, hiszen a csődben lévő ország elnöke kiemelte, hogy országa becsülettel kifizette a szerdán érkező szállítmányt, amely törvényesen jut be Venezuelába. Mint mondta, a segély különböző államoktól, így Oroszországtól, Kínától és Törökországtól, valamint az ENSZ-től származik.

A TASZSZ orosz hírügynökség emellett úgy tudja, hogy a múlt héten 933 tonna gyógyszer jutott be Venezuelába. A hatvan konténert kitevő külföldi támogatás jelentős része Kínából, illetve Kubából érkezett a latin-amerikai országba. Maduro emellett ismételten showműsornak és parasztvakításnak nevezte a Juan Guaidó ellenzéki vezető kérésére megszervezett amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés