Előfizetői tartalom

A pénzügy sem segített...

Portfolio
Bár jól indult a kereskedés tegnap az amerikai börzéken a Citigroup felminősítése után, az indexek hamar a negatív tartományban találták magukat, és a nap végére a Dow Jones 0.9%-ot esett, így záró értéke 8,368 pont lett, a Nasdaq 1.2%-kal áll alacsonyabban, miután 1,316 ponton fejezte be a napot, míg az S&P 500 0.8-kal 890 pontig gyengült.

A szektorok közül erősödött a távközlési és a közszolgáltatói, a legnagyobb veszteséget pedig a nem ciklikus fogyasztói javakat gyártó cégek szenvedték el. Az IT szektor kismértékben esett.1.7%-ot erősödött csupán a Citigroup, miután a Lehman Brothers felminősítette a társaság részvényeit a korábbi átlagos teljesítőről piaci átlagot meghaladó teljesítményűre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés