Bejelentették: hamarosan katonákat küldhet Ukrajnába az Egyesült Államok
Globál

Bejelentették: hamarosan katonákat küldhet Ukrajnába az Egyesült Államok

Portfolio
Katonákat tervez Ukrajnába küldeni az Egyesült Államok, azzal a céllal, hogy tanácsadással segítsék Kijev háborús stratégiai tervezését és nyomon kövessék az amerikai fegyverek útvonalát – írta meg a Politico.

Az információ Pat Ryder tábornoktól, a Pentagon szóvivőjétől származik, aki nem tette közzé, hogy pontosan mennyi katona mehet Ukrajnába.

A konfliktus során a védelmi minisztérium folyamatosan értékelte és változtatta a helyzetünket az országban, a biztonsági feltételek függvényében. Jelenleg azon gondolkozunk, hogy még több tanácsadóval növeljük a Védelmi Együttműködés Irodájának (ODC) létszámát a követségünkön”

– fogalmazott az amerikai tábornok.

Kifejtette: bár a misszióban a védelmi minisztérium emberei (vagyis katonák) vesznek részt, nem a frontvonalon fognak harcolni, hanem az amerikai nagykövetségen fognak tartózkodni Kijevben.

Tanácsadói feladatokat látnak el, valamint segítenek az Egyesült Államok által adományozott fegyverek elosztásában és nyomon követésében.

Ez a feladatkör nem teljesen újkeletű: jelenleg is vannak amerikai katonák Ukrajnában az ODC-misszió keretein belül, akik a fent felsorolt feladatokat teljesítik. Nem megerősített információk szerint körülbelül 10-20 amerikai katona van most Kijevben.

Az Egyesült Államok emellett egy jelentős méretű fegyvertámogatást is előkészít a megtámadott ország számára, erről itt írtunk részletesen:

Címlapkép forrása: Portfolio

Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Győzelem napja Moszkva próba