A Portfolio.hu online gazdasági újság bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a NET Média Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A Portfolio.huból értesüléseket átvenni kizárólag a Portfolio.hura való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: Portfolio.hu online gazdasági újság.

A NET Média Zrt. valamennyi, a portfolio.hu oldalra bekerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a portfolio.hu folyóirat oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Éppen ezért felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenorizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a NET Média Zrt. mindennemű felelősségét kizárja.

Az MTI valamint az EPA hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.


Központi email cím:
portfolio@portfolio.hu

Hatáskörrel rendelkező felügyeleti hatóság neve és elérhetősége:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75

Kiadó:
Net Média Zrt.
Székhely:
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
Központi ügyintézés helye:
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
Cégjegyzékszám: 01-10-044439
Nyilvántartó hatóság: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
térkép →

Tel.: 327-4080
Fax: 327-4081
ISSN 1419-2055