Előfizetői tartalom

5 irodaházát teszi energiahatékonyabbá az Appeninn Nyrt.

Portfolio
ESCO modellben, 5 irodaházában végeztet energetikai beruházásokat az Appeninn Nyrt. A társaság, amely elsősorban kiváló elhelyezkedésű, jó ár-érték arányt biztosító irodaházakból álló ingatlanportfóliót épített ki az elmúlt 4 év során, a korábban elvégzett átvilágítás alapján a beruházások eredményeképpen közel 30%-os energiafelhasználási megtakarítást vár e projekttől.

Az Appeninn Nyrt. az MN6 Energiaügynökség által elvégzett energetikai vizsgálat eredményeképpen beazonosította az energia megtakarítást lehetővé tevő lehetőségeket és a felújításra szoruló elemeket portfóliójában. A korszerűsítések áprilisban kezdődtek meg, minden épület esetén a bérlők jelenlétében, az irodaházak zavartalan működése mellett valósultak meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés