Ingatlan

A hatalmas projekt első lépcsője: először egy új irodaházat fejlesztenek

Portfolio
Új irodafejlesztésbe kezd a WING Zrt. a Siemens Gizella úti telephelyén, amelyet tavaly év végén vásárolt meg. A vállalat tervei szerint a 3 hektáros ingatlanon több lépcsőben valósít meg felújítási munkákat és fejlesztési projekteket a következő években, az első beruházás az ingatlankomplexum középső, legmagasabb épületének felújításával kezdődik meg. A közel 8500 négyzetméteres Gizella LOFT irodaház várhatóan 2019 év lesz beköltözhető a bérlők számára - szerepel a WING közleményében.
A tavaly év végén megvásárolta meg a WING a Siemens Gizella úti telephelyét, ahol a cég most a fejlesztési munkákat is elkezdi, a beruházás az ingatlankomplexum legmagasabb épületének felújításával indul. A létrejövő Gizella LOFT irodaház közel 8500 négyzetméteren várja leendő bérlőit. A teljes telephely közel 40 000 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkezik, amelyen összesen nyolc épület található, ezek jellemzően irodaterületek, kiegészítve ipari és oktató funkciókkal, amelyek egy részét a Siemens hosszú távon visszabérli.A LOFT épület közvetlenül a Hungária körútról és a Gizella útról is megközelíthető, olyan közlekedési csomópontban helyezkedik el, ahol komoly forgalom összpontosul például a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion megállója köré, ami intermodális (többféle közlekedési módot kiszolgáló) funkciójának köszönhetően nagyságrendileg napi 60-70 ezer átszálló utas csomópontja. Emellett a Zuglói vasútállomás, a megújuló Városliget is ezen a környéken helyezkedik el, illetve ahogy arról már korábban írtunk, közvetlenül a metró Puskás Ferenc Stadion megállója feletti telekre tervezett iroda és üzletközpont létrehozásáról is pozitívan döntött a XIV. Kerületi Önkormányzat. Ez mintegy bruttó 38-39 ezer négyzetméteren nyújthat majd irodahelyiségeket, az átszálló utasokat és a sportközpontok látogatóit kiszolgáló kiskereskedelmi és szolgáltató egységeket, továbbá pár száz parkolót.

A hatalmas projekt első lépcsője: először egy új irodaházat fejlesztenek
További információért kattints a képre!
"Hiszünk abban, hogy a Hungária gyűrűn, különösen annak nagy csomópontjaiban új budapesti irodafolyosó van kialakulóban, így a telek lokációja jelentős ingatlanfejlesztési és hasznosítási potenciált hordoz magában. Szintén a körúton adtuk át tavaly a Telekom Székházat és mellette elindítottuk a Liberty irodaházunkat, illetve az északi részen nemrég fejeztük be a teljesen bérbe adott Skylight CITY irodaházat a hajdani Material Center felújításaként" - emelte ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Noah Steinberg FRICS

elnök-vezérigazgató, elnök

WING, RICS

Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 1990 óta dolgozik Magyarországon.... Tovább »

A Gizella LOFT szolgáltatásai között található e-töltő, kerékpártároló valamint az irodaház belső parkkal, pihenőkkel és street workout résszel áll majd rendelkezésre. A területen található meglévő épületekből a Siemens 17 000 négyzetméternyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszútávú bérleti szerződés keretében. "A Siemens fontos stratégiai partnerünk. Azon túl, hogy az adásvételt követően is a Gizella úti telephely legjelentősebb bérlője, a WING fejleszti a Siemens leányvállalatának, az evosoftnak az új Duna-parti székházát is" - emelte ki Noah Steinberg.
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
WLP Ebes 1