Ingatlan

Átadták az Ericsson új budapesti székházát

Portfolio
Átadták a WING Zrt. fejlesztésében megvalósult Ericsson Házat, amelyben az irodák mellett helyet kapott a svéd cég egyik legnagyobb európai kutatás-fejlesztési központja is. A Magyar Nobel-díjasok K+F Parkjának I. ütemeként felépült 24 ezer négyzetméteres ingatlanban 1800 fő dolgozik. Az Ericsson Ház befejezésével elkezdődhet a szomszédos telken a park második ütemének fejlesztése is.
Az utak és a csatornák feltalálása óta nem volt olyan fontos városfejlesztési áttörés, mint a Smart City, azaz az okosváros! Az igazán különleges pedig az, hogy a legkisebb településektől a világvárosokig mindenkit érint. Nézze meg a programot és jelentkezzen most az Önök városa vagy vállalkozása is az eseményre, ahol a téma kiemelt szakértői tartanak előadásokat és beszélgetéseket!


A Duna-partján a Műegyetem és az ELTE közvetlen közelében álló, most átadott Ericsson Házban az irodák mellett az épületben kapott helyet a svéd cég egyik legnagyobb kutatás-fejlesztési központja, hazánk egyik legnagyobb szerverterme, valamint az Ericsson innovációs műhelye, az Ericsson Garázs is. A budai rakparton található szellemi központ szoros kapcsolatban áll a közeli egyetemekkel, diákoknak, doktorandusz hallgatónak ad munkát és több oktatóval működik együtt a közös kutatási és fejlesztési projektjeiken.

Átadták az Ericsson új budapesti székházát
Az épületet az Ericsson Magyarország hosszú távú szerződés keretében bérli. A házat a WING teljes mértékben az Ericsson és a vállalat 1800 fő itt dolgozójának igényeire szabta. Építése alatt jelentős szerepet kapott a környezettudatosság, ami az energiahatékony működésnél is megmutatkozik. A teljes projekt beruházási költsége 56 millió euró volt.

Átadták az Ericsson új budapesti székházát

Az épület érdekességei:

  • A beruházás során, a legintenzívebb időszakban naponta 460 szakember dolgozott az építési területen.
  • A kivitelezésében 201 vállalkozás vett részt.
  • A szellőztetés során az irodai légkezelők 158 000 köbméter friss levegőt fújnak be óránként, ugyanakkor a hőcserélők biztosítják, hogy a kapcsolódó energiaveszteség minimális legyen.
  • Az épület 500 parkolóhelyet biztosít négy mélygarázs szinten a bérlők és vendégeik számára.
  • Az irodaházat 9500 négyzetméter üvegfelület borítja.
  • A hatemeletes épület vertikálisan mintegy 50 méter, a négyszintes mélygarázsnak köszönhetően mélysége is jelentős, hiszen 21 méterrel a föld alatt található a legalacsonyabb pontja, a földfelszín fölött pedig 29 méter magas.

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
logisztika-raktár - pakolás