Előfizetői tartalom

Budapest óriási fejlődés előtt áll

Portfolio
Az RICS Magyarország is képviseltette magát Európa legrangosabb ingatlanpiaci vásárán Franciaországban, a MIPIM-en. A közép-kelet-európai országok versenyképességének javításáról és a régiós kockázat csökkentéséről szóló panelbeszélgetésen a régió meghatározó piaci szereplői mellett rész vett Vilnius polgármestere, a Magyarországi Nemzeti Befektetési Ügynökség elnöke, a Poland Today magazin főszerkesztője és az RICS Magyarország elnöke, Noah Steinberg, aki egyúttal az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő, a WING Zrt. vezérigazgatója.

Noah Steinberg a bizalomról és az ingatlanokhoz kapcsolódó pontos információ- és adatközlés fontosságáról beszélt. "Az ingatlanpiac a bizalomra épül. A bérlőnek bíznia kell a vállalkozása jövőjében, hogy hosszú évekre előre el tudja magát kötelezni egy szerződéses viszonyban. A banknak bíznia kell a stabil gazdasági növekedésben, a befektetőnek pedig bíznia kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés