Előfizetői tartalom

Budapesten nincs élet a Váci úton kívül

Portfolio
Az elmúlt hónapokban három új épülettel bővült a fővárosi irodaállomány, mely immár 3,3 millió négyzetmétert tesz ki. Több mint 95 ezer négyzetméternyi irodaterületre volt kereslet az év harmadik negyedévében, ami mintegy negyedével elmarad az előző három hónap értékétől, és több mint két év után először növekedett a kihasználatlansági ráta, igaz csak minimális mértékben - derül ki a BRF legfrissebb adatgyűjtéséből.

2016 harmadik negyedéve során három irodaépület került átadásra 39 570 négyzetméterrel növelve a budapesti állomány méretét. Átadásra került a WING által fejlesztett 12 350 négyzetméteres V17 irodaház (E-on székház), a Skanska által fejlesztett Nordic Light 24 900 négyzetméter bérbeadható területtel, illetve egy kisebb, 2320 négyzetméteres épület az Észak-Buda részpiacon....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés