Előfizetői tartalom

Elérkezett az óriási fordulat ideje a hazai irodapiacon

Portfolio
A korábbi negyedévnél is erősebb kereslettel szembesült az irodapiac, mintegy 64 ezer négyzetméterrel növekedett a bruttó kereslet 2018 elejéhez képest. Az üresedési ráta hosszú évek óta most először emelkedett, ami mutatja, hogy az épülő irodaházak közül egyre több kerül átadásra. Az idei év hátralévő részében tovább folytatódik az átadási boom, így várhatóan az üresedési ráta is tovább emelkedik. Az év második negyedévében a teljes állomány 57 ezer négyzetméterrel bővült - derül ki a BRF legfrissebb jelentéséből.

Property Investment Forum 2018 Save the date! November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legforróbb témákkal, a legfontosabb szakértőkkel és döntéshozókkal, exkluzív programokkal, egyedülálló networking lehetőségekkel várjuk a részvevőket az egész napos programra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés