Előfizetői tartalom

Ennek a szektornak a TriGranit is hálás lehet

Portfolio
Sikeresen kezdte az évet a TriGranit, mely első negyedévét zárta új tulajdonosi háttérrel, a TPG Real Estate-tel. 2016 első negyedévében az új és hosszabbított bérleti szerződések összterülete 25 777 négyzetmétert ért el. A vállalat emellett további 20 000 négyzetméter összterületű bérbe adható irodai ingatlan fejlesztésén dolgozik. Mivel a BPO - üzletfolyamatok kiszervezése - szektor kimagaslóan teljesít a régióban, a vállalat a közeljövőben újabb ingatlanfejlesztéseket tervez a számára elsődleges országokban, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában.

A régió irodapiacának pezsgését tükrözi, hogy 2016 első negyedévében a cég által kezelt teljes portfólió közel 20%-át érintették a bérlői szerződésmegújítások és új szerződéskötések. A megújított szerződések összterülete 16 730 négyzetméter volt, míg az új szerződések 9047 négyzetmétert tettek ki. A legaktívabb a budapesti Millennium Towers irodaépületei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés