Előfizetői tartalom

Irodában dolgozol? - Lehet, hogy már nem sokáig

A 21. század jelentős változást hozott a modern társadalomban. Megváltoztak a fogyasztási szokások, online térbe kerültek a vásárlások, az információ és a társas kapcsolatok. Átalakultak a munkahelyi folyamatok és ezzel az irodákkal szembeni elvárások is, a legfontosabb változásokat az Y és Z generáció munkába állása, valamint a távmunka népszerűségének növekedése hozta el.

Változó munkavállalói igények által generált változásokKomoly változásokat generál az Y (1978-1995 között születettek) és a Z generáció (1996-2010 között születettek) munkaerőpiacra való lépése. Az Y generáció már dolgozik, a jövőbeni változás fő mozgatórugója, a Z generáció, vagy jobban körülírva a "digitális őslakosok" pedig hamarosan szintén munkába állnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés