Előfizetői tartalom

Még mindig elképesztően nagyot lehet kaszálni itthon az ingatlannal

Portfolio
Megtartotta nagy év eleji ingatlanpiaci kitekintését a CBRE. A szakemberek összegeztek minden fontos információt, amit a hazai ingatlanpiacról tudni érdemes, kitérve a hozamokra, a fejlesztési költségek változására, árakra, befektetési volumenkre és arra is, hogyan növekedtek meg a kivitelezések a korábbi évekhez képest. Összefoglaltuk ezek közül a legfontosabb adatokat és azokat a következtetéseket, amik leginkább segítenek megérteni, hogy mi is történt és történik most az ingatlanpiacon.

A válságot követő kilábalást jól mutatja, hogy a CBRE magyar leányának bevétele 2014-2017 között több, mint háromszorosára nőtt pár év alatt és ezzel párhuzamosan a cég a dolgozói számában is ugyanekkora mértékű bővítést hajtott végre. A vállalat egyébként, megannyi hazai szereplőhöz hasonlóan, további szakembereket is azonnal tudna alkalmazni, ha lenne elég megfelelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés