Előfizetői tartalom

Megtámadja az irodapiacot a gyenge forint

Portfolio
Magyarok milliói tapasztalhatták meg az elmúlt hetekben a forint hirtelen jött gyengülését, ami a külföldön nyaralók mellett a gazdaság számos más területén is érezteti hatását. Ilyen többek között az irodapiac, ahol már hosszú ideje euróban történik a bérleti díjak fizetése. Mivel a fejlesztők is devizában, euróban veszik fel a hiteleiket, ezért abban is kell törleszteniük, a forint/euró árfolyam megváltozása tehát a piaci szereplők életére is hatással van. Ezúttal a hazai szakma képviselőit kérdeztük meg arról, hogy mit okoz a jelenlegi és mit okozna esetlegesen egy a mostaninál nagyobb mértékű árfolyamkilengés.

Property Investment Forum 2018 Save the date! November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legforróbb témákkal, a legfontosabb szakértőkkel és döntéshozókkal, exkluzív programokkal, egyedülálló networking lehetőségekkel várjuk a részvevőket az egész napos programra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés