Ingatlan

Mi lesz a szebb napokat látott budai épület sorsa?

Portfolio
A Kúria felülvizsgálta és április elején jogszabálysértőnek minősítette a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság Radetzky-laktanyával kapcsolatos ítéletét - írja a Magyar Idők. A Fővárosi Kormányhivatal korábban megnyerte a tulajdonos HB Reavis ingatlanfejlesztő cég elleni pert a Bem téri épület átalakításáról, a mostani döntés ezt érvénytelenítette.
Érdekel, hogy mit hoz számunkra a szemünk előtt zajló negyedik ipari forradalom? Kíváncsi vagy, hogyan alakítja át életünket a digitalizáció, a big data, az Internet of Things, vagy az okosodó városok és otthonok? Jelentkezz a Portfolio június 7-én megrendezésre kerülő Smart City 2018 konferenciájára, ahol a szakma legnagyobb képviselői vitatják meg az aktuális trendeket.


A Radetzky Laktanya épületét 2016 áprilisban vásárolta meg a HB Reavis Csoport az Európa Ingatlan Befektetési Alaptól, az új tulajdonos 2018 végéig modern irodaházzá kívánta alakítani a Dunára néző műemléképületet, a bejelentést azonban örökségvédők tiltakozása és a 6 évvel korábban kiadott építési engedély visszavonása követte.

Mi lesz a szebb napokat látott budai épület sorsa?
Forrás: MTI / Marjai János
Az épülettel korábban a Portfolio Ingatlan is foglalkozott, az alábbi cikkben részletesebben is írtunk az épülettel kapcsolatban az elmúlt 10 évben született döntésekről és a lehetséges tervekről.

Mi lesz a szebb napokat látott budai épület sorsa?
Forrás: HB Reavis
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
menedzser cégvezető ceo iroda